Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς

Εκ της διευθύνσεως

Οι εκπρόσωποι των δανειστών στην Ελλάδα , κυβέρνηση και αντιπολίτευση , καλύτερα να σταματήσουν να μιλάνε γιατί με κάθε τους λέξη αποδεικνύουν πόσο ίδιοι είναι ! Ένα είναι το σχέδιο και αυτό έρχεται απευθείας από Βρυξέλλες . Δεν χρειάζεται κανένας περαιτέρω σχολιασμός στις παρακάτω δηλώσεις τους :


Κ.Μητσοτάκης σε ανάρτηση στο Twitter :

Οι δημόσιοι υπάλληλοι πρέπει να νιώθουν ασφαλείς. Δεν θα γίνουν απολύσεις. Όμως ο κανόνας 1 πρόσληψη για κάθε 5 αποχωρήσεις θα εφαρμοσθεί. Οι προσλήψεις δεν θα γίνονται άκριτα όπως σήμερα, αλλά με συγκροτημένο σχέδιο. Είναι αδιανόητο να πλεονάζουν γιατροί & να λείπουν νοσηλευτές.

Ευ.Τσακαλώτος σε συνέντευξη στο Κόκκινο

«για να γίνει σοβαρή συζήτηση και να μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο. Τι έλεγα εγώ παλιά; Πήγαινα στους Ευρωπαίους και τους έλεγα: "Δεν μπορείτε να κόψετε τις συντάξεις, διότι η θεία μου η τάδε στην Πρέβεζα βοηθάει το άνεργο παιδί της, βοηθάει τα εγγόνια της στο φροντιστήριο, βοηθάει το άλλο παιδί της στο νοίκι που είναι στην Αθήνα". Και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έλεγε ότι "πρέπει να φτιάξετε κι ένα κοινωνικό κράτος". Δηλαδή δεν είναι σωστό η σύνταξη της γιαγιάς να μην είναι για τη γιαγιά και να πηγαίνει σε όλη την υπόλοιπη οικογένεια. Πρέπει να φτιάξετε κι ένα κοινωνικό κράτος»...

Δεν υπάρχουν αριστερά και δεξιά μνημόνια !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου