Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018

Μνημονιακοί “αριστεροί”λαθρεπιβάτες εναντίον αγωνιστών της αριστεράςΓράφει ο Κώστας Σπετσέρης

Συριζαίικη μνημονιακή ηγεσία με όρους, αρχές και αξίες Αριστεράς απλά είστε πολιτικοίαπατεώνες.

Όταν εικοσάχρονοι, Νοέμβρης του`73, λερώναμε γράφοντας συνθήματα με μπογιές τα τρόλεϊ Πατήσια-Κουκάκι ,Κολιάτσου-Παγκράτι και ό,τι ΜΜM περνούσε μπροστά μας προκειμένου να μεταφέρουμε το μήνυμα της εξέγερσης, μήπως να ζητήσουμε και συγγνώμη.

Για τις αφισοκολλήσεις σε ηλεκτρικό, δημόσιες υπηρεσίες, εργοστάσια, μήπως να νιώσουμε παραβάτες και ένοχοι.

Όταν γεμίζαμε τους δρόμους με τάβλες με όρθια καρφιά και ατσαλένια τρίγωνα καρφιά προκειμένου να σταματάμε τα περιπολικά της χουντικής δικτατορίας, μήπως πρέπει εκ των υστέρων σήμερα στα 65 μας να καταβάλλουμε αποζημίωση για φθορές δημόσιας περιουσίας.

Η πολιτική σας κατάντια δεν έχει πάτο.

Για τον Λαφαζάνη ένα πράγμα δεν καταλάβατε όσα χρόνια συμπορευόσασταν.

Ο Λαφαζάνης είναι του σαλονιού……..αλλά κυρίως είναι του λιμανιού.

Με τέτοιους τύπους δεν ξεμπλέκετε εύκολα.

Ακολουθούν δύο παλαιότερα κείμενά μου στα μούτρα σας.
Συριζαίικες…Χουντικού τύπου τροπολογίες. (21/12/2017)

2. Συλλάβετε….τον Λαφαζάνη. (29/3/2018)


Συριζαίικες… Χουντικού τύπου τροπολογίες (21/12/2017)

Η ” ν”τροπολογία που κατετέθη στη βουλή για ποινικές διώξεις όσων αντιστέκονται στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και λαϊκής περιουσίας, με θυμό ξυπνούν μνήμες. Μετά το “αποφασίζομεν και διαττάσομεν” της χουντικής δικτατορίας.

Μετά τις φυλακές, εξορίες, βασανιστήρια αγωνιστών της Αριστεράς, ήρθε και η ψευτοκοινοβουλευτική δημοκρατία της μεταπολίτευσης. Πολλοί αγωνιστές μέσα απο τις γραμμές του ΚΚΕ αλλά και άλλων αριστερων οργανώσεων φορτώθηκαν εκείνη την περίοδο δίκες και καταδίκες για διάφορα αδικήματα.

-Αντίσταση κατά της αρχής.

-Εξύβριση και αντίσταση κατά της αρχής.

-Παράνομη αφισσοκόληση.

-Παράνομη διακίνηση Ριζοσπάστη-Οδηγητή και άλλα αριστερά έντυπα.

-Παρακώλυση συγκοινωνιών.

-Διατάραξη κοινωνικής ειρήνης.

-Αντεθνικά συνθήματα (όσα δεν ευθυγραμμίζονταν με ΗΠΑ-ΝΑΤΟ).

Σήμερα η συριζαϊική “αριστερά” θα σε στέλνει φυλακή εάν υπερασπίζεσαι τα σπίτια και τις μικρές λαϊκές περιουσίες. Εάν αντιστέκεσαι σε όσα υπέγραψαν και υποχρεούνται να εφαρμόσουν τα λαμόγια της “Αριστεράς”. Εάν υπερασπίζεσαι το δίκιο και το σημερινό σύνταγμα της πατρίδας σου.

Εάν αντιστέκεσαι σε νόμους που ξένοι οικονομικοί καταχτητές (γερμανική ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ) σε συμπαιγνία με απατεώνες τοκογλύφους τραπεζίτες και διεφθαρμένους συμβολαιογράφους,εξυπηρετώντας τους σχεδιασμούς μιας παραδομένης, αντεθνικής και αντιλαϊκής κυβέρνησης.

Η εφαρμογή των μνημονιακών μέτρων και ιδιαίτερα του 3ου συριζαίικου, με όλες τις χρονολογικές του αποτυπώσεις οδηγούν σε ένα ιδιότυπο κρυπτοφασισμό.

Θα ζήσουμε “ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ” μιας ψευδεπίγραφης “Αριστεράς”.

Κύριοι της συριζαίικης διακυβέρνησης. Πουλήσατε την πατρίδα, πουλήσατε τον λαό της.

Για μια κωλοκαρέκλα-εξουσία, για μια φτωχομπινεδιάρικη οικονομική αποζημίωση, πουλήσατε στο διάολο και την ψυχή σας.

Όσοι είχαν και έχουν αρχές και αξίες, βρίσκονται απέναντι στους νόμους σας και τους ματατζήδες.

Αφιερωμένο στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Δραγασακη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ηλεκτρονικού τύπου ο κ. Δραγασάκης αναλαμβάνει την υψηλή εποπτεία ομάδας κυβερνητικών στελεχών υπό τον τίτλο “παρατηρητήριο πλειστηριασμών”. Ο ρόλος του σύμφωνα με το δημοσίευμα να διαχειριστεί έξυπνα, ευέλικτα και επικοινωνιακά αποτελεσματικά το μέγα θέμα των πλειστηριασμών και ιδιαίτερα της κατοικίας.

Ο κ.Δραγασάκης συνεπής με τις ιδέες και τα νεανικά του οράματα αυτά που υπηρέτησε μαζί και με άλλους πολλούς γνωστούς και μη εξαιρετέους, ως μέλος του Π.Γ της Κ.Ε.του Κ.Κ.Ε και αφού δεν κατόρθωσε με αυτή την ιδιότητα να καταργήσει την ατομική ιδιοκτησία υπέρ της σοσιαλιστικής εξουσίας των εργαζομένων, ευελπιστεί ότι θα το πετύχει ως ακραία νεοφιλελεύθερος αυτή τη φορά υπέρ των τραπεζιτών funds και δανειστών.

Άξιος ο μισθός σας κ.Δραγασάκη

Η συριζαϊικη “αριστερά” ένα πράγμα δεν θυμήθηκε όταν υπέγραφε.

Το λαϊκόφιλοσοφικό “πρόσεξε που βάζεις την υπογραφή σου και το ….πουλί σου”.

Τώρα λοιπόν κυβερνώντες συριζαίοι θα πιείτε το πικρό, προδοτικό ποτήρι μέχρι τον πάτο.

Αντιμνημονιακή μαχόμενη αριστερά και όχι μόνο.

Με λίγες κουβέντες να αφήσουμε τη μ****ια που μας δέρνει ,και το γρηγορότερο να βρεθούμε στο ίδιο τραπέζι αποφάσεων, για την δημιουργία κοινωνικού και πολιτικού ΜΕΤΩΠΟΥ εξέγερσης και ανατροπής.

Τα μικρά και φλύαρα στην άκρη, να προσδιορίσουμε τα σημαντικά και πρωτεύοντα, και να συμπορευθούμε. Ο λαός το επιθυμεί και το ψάχνει, εμείς είμαστε πίσω από τα γεγονότα.

Ώρα να ανατρέψουμε τις στημένες ισορροπίες που φορμάρει το πολιτικο-οικονομικό σύστημα και οι ξένοι.

Απάντησή μας, ανυπόταχτος αγώνας-εξέγερση-ενότητα.


Συλλάβετε… τον Λαφαζάνη (29/3/2018)

Ναί, ο τίτλος είναι ανοιχτά,προκλητικά προβοκατόρικος. Σήμερα 28-3-2018 ο Λαφαζάνης παραβίασε νόμους και αστυνομικές διατάξεις, επομένως παρανόμησε.(φώτο-βίντεο).Συλλάβετε τον αρχηγό των ταραχοποιών και τα υπόλοιπα στελέχη που σας επέλεξαν,ανέδειξαν,τακτοποίησαν.

Συλλάβετε και τους υπόλοιπους ανώνυμους αριστερούς αγωνιστές, που κράτησαν ζωντανά τα οράματα της αριστεράς, προκειμένου να απολαμβάνετε εσείς οι αμόρφωτοι πολιτικά,κοινωνικά,ηθικά τις καρέκλες της εξουσίας και τα λοιπά προνόμια.

Συλλάβετε τον Λαφαζάνη αν έχετε τα κότσια και ό,τι άλλο επικαλείται ο λαός σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Συριζαίοι δεν μπορείτε να το κάνετε, όχι γιατί σας διακρίνει σεβασμός και ήθος, αλλά γιατί ξέρετε ότι αυτό θα επισπεύσει το πολιτικό σας τέλος.Γιατί ξέρετε ότι αυτό θα συσπειρώσει όλη την μαχόμενη αριστερά και κάθε άλλη αντιμνημονιακή δημοκρατική δύναμη.

Η ΛΑ.Ε πρωτοπόρα θα σας απαντήσει με ΜΕΤΩΠΟ στους μεγάλους κοινωνικούς αγώνες που έρχονται.

Συριζαίοι για να επιβληθούν τα μέτρα που ψηφίσατε-υπογράψατε με εντολές των αφεντικών σας, θα χυθεί αίμα.

Οι στρατιωτικοποιημένοι κατασταλτικοί μηχανισμοί σας εκεί οδηγούν το πράγμα, και σείς έχετε ως κυβερνώντες τις πολιτικές και ποινικές ευθύνες.

Όσοι ζήσαμε τους αντιδικτατορικούς αγώνες (Νομική-Πολυτεχνείο),και τους πρώτους σκληρούς συγκρουσιακούς μεταπολιτευτικούς χρόνους, τα σημερινά, μας γεμίζουν θλίψη, οργή και αποτροπιασμό.

Η χουντική δικτατορία στους δρόμους της Αθήνας κατέβασε στρατό και τεθωρακισμένα…

30 Μαΐου 2018            Πηγή : iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου